Om Oss

Om Raufoss Bilpleie

Vi Er Like Glad i Din Bil Som Det Du Er

Vi på Raufoss Bilpleie er opptatt av miljøvennlig bilvask og kvalitetsbehandling av billakk og interiør. Vi har lokaler i Raufoss på underside av Circle K. Vårt firma ble etablert i 2009 av personer med kompetanse og interesse for behanding av billakk og interiør. med mer enn 19 års erfaring er vi den perfekte valget for folk som ønsker å ivareta bilens utvendig og invendig skjønnhet. Vårt mål er å gi våre kunder og deres kjøretøy den vennligste og mest praktiske behandlingen som er mulig. Vi bruker de mest moderne og oppdaterte verktøy og midler som en del av våre behandlinger. Våre produkter er bionedbrytbare og miljøvennlige.

  • Vi bruker profesjonelt utstyr og har et sertifisert personale
  • Vi sørger for at våre kunder er helt fornøyd med jobben vi utfører
  • Profesjonell detaljering vil øke videresalgsverdien til bilen din
  • Det er trygt å sette bilen din igjen hos oss.

Populære Spørsmål

Hvor ofte skal kjøretøyet vaskes?
Fire av fem bileiere vasker bilen toppen én gang i måneden spesielt om vinteren. Det er altfor sjeldent til å forhindre lakkskader. Det er anbefalt å vaske bilen ukentlig.
Vil voks gjøre at insektrester etc. ikke setter seg på lakken?
Uansett om bilen din har blitt vokset eller ikke, vil insektrester, fugleskitt, asfaltrester, salt, kvae og alt annet som ligger som en blanding, tære på lakk, lister, pakninger etc.
Hva slags bilvask bør jeg velge?
Det er mange måter å vasken bilen på, men det er sterkt anbefalt å unngå » maskin vask» for å beskytte lakken. Håndvask med riktige midler er den beste måten.

Kvalitets Behandling og Vask

Vi bruker og selger produkter fra bl. a. Koch Chemie og Colourlock, combinert sertifisering og verktøy fra verdenskjente produsenter for maks effekt.

Selvvask
Maskinvask for Bil
Håndvask Med Kvalitets Produkter