TEFLONBEHANDLING

Verdens eneste patenterte lakkbeskyttelse

TEFLONBEHANDLING

Kr 6500,-
 • PSS – Patentert lakkbeskyttelse
 • For alle bileiere med ny eller brukt bil er det klokt og beskytte investering. PPS er utviklet for dagens lakker med hensyn til vårt ekstreme klima.

Sånn går det til

 1. Bilens lakk inneholder en megde små porer. Før du behandler lakken på din bil er det dessverre sånn at både solens UV stråler, vei smuss og sur nedbør kan trenge gjennom og ødelegge lakken.
 2. PPS lakkbeskyttelse inneholder verdens eneste patenterte lakkbeskyttelse system. Systemet bygger på polarisering, hvilket innebærer at porene i lakken åpnes opp og att en positiv ladning skapes på bilens flate.
 3. Lakkbeskyttelsen som siden appliseres på innholder teflon. Ettersom teflon har en negativ ladning dras det magnetiske inn i porene og låser dette inn i lakken via en jonbinding.
 4. Lakken får en herdet yte med så vel dypere glans og finish som forbedrer motstandskraften mot smuss, rust etc.

5 anledninger at pps – behandla din bil

Det er nå når bilen er ny som lakkbeskyttelsen gir best effekt og langvarig virkning.PPS er tilpasset for vårt ekstreme klima og tåler derfor bl.a avfetting.

 1. Bilen blir enklere å vaske
 2. Den beskyttes mot UV lys, oksid og sur nedbøroch surt nedfall.
 3. Den behøver aldri å vokses.
 4. Lakkbeskyttelsen tåler avfetting.
 5. Forbedrer salgsverdien.

Vi tilbyr også ett effektiv system for eter / matter. Disse beskyttes med fabric protection impregnering som virker smuss avvisende og letter fremtidig rengjøring.

Vi gir 6 års garanti på nye biler, systemet inneholder den første grunnbehandling og deretter en etterbehandling hver 18 mnd om garanti skal gjelde.